Od 2010.godine portal ePonuda.com svojim posetiocima omogućava da na jednom mestu lako i brzo uporede cene i ponude (preko 400.000 proizvoda) prodavaca iz Srbije.

Danas je ePonuda.com najveći i najposećeniji portal za upoređivanje cena u Srbiji, sa prikazom ponude proizvoda preko 150 prodavaca, sa preko 1.200.000 jedinstvenih posetilaca, preko 13.000.000 pregledanih stranica i 400.000 ulistanih proizvoda iz Srbije

Za svakog prodavca naš portal je jedan vrlo koristan servis koji prodavnici omogućava bolju vidljivost na internetu i to kao jedan potpuno novi prodajni kanal. Takođe, negujemo partnerski odnos sa svakim internet trgovcem, pružajući svaku vrstu pomoći i saveta kako bi poboljšali i povećali svoju internet prodaju.

Svaki naš posetilac je Vaš potencijalni kupac! Naši posetioci dolaze sa željom da nešto kupe i oni su najčešće u poslednjoj fazi odluke o kupovini.

Za sve eTrustmark internet trgovce koji se ne nalaze na ePonuda.com, obezbedili smo mesec dana besplatnog prikaza proizvoda.

ePonuda.com portal je pogodan za:

  • Promociju ponude proizvoda internet prodavnice
  • Promociju brenda i poslovanja
  • Promociju novih proizvoda na tržištu
  • Promociju potrošačkih kredita

 

EPONUDA DOO
Milutina Milankovića 9b
11070 Novi Beograd

Za sve informacije možete nas kontaktirati na
– tel. 063 383 228
– mail: partneri@eponuda.com.

 

<<< Povratak na stranu eTrustmark partneri

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search