Edukacijom do boljeg poslovanja – Jedan od glavnih ciljeva sertifikacije i dodele “e-Trustmark” oznake poverenja jeste povećanje kvaliteta domaćih internet prodavnica.

eTrustmark Day je osmišljen i pokrenut sa željom da omogućimo sertifikovanim online trgovcima konstantnu edukaciju i priliku da unapređuju svoje internet poslovanje. 

Organizovan je u formi jednodnevnog savetovanja e-trgovaca o aktuelnim temama i problemima sa kojima se susreću u praksi.
Događaj okuplja značajan broj donosilaca odluka u domaćem e-commerce biznisu, predstavnike e-trgovina koje se nalaze u eTrustmark sistemu, kao i predstavnike kompanija koje su podelile svoja iskustva i sugestije za unapređenje poslovanja…

Želimo da kroz prezentacije, panele i radionice i kvalitetan networking pokušamo da damo odgovore na aktuelna pitanja sa kojima se susreću e-trgovci. Ideja je da se ovakvi susreti održavaju periodično u cilju što bolje informisanosti i edukacije e-Trgovaca.

eTrustmark Day predstavlja odličnu priliku za upoznavanje, networking, razmenu iskustava… Učešće na ovom dogadjaju je besplatno i moguće samo po pozivu.

Više informacija o održanim eTrustmark Day događajima:

eTrustmark Day 5 održaće se u junu 2019. godine

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search