andjelka_ducic

Andjelka Ducić - CEO Symbiotica d.o.o.

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 10 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije.

Nakon rada u Limundu, gde je stekla dosta znanja o e-trgovini, postala je Marketing Direktor jedne američke firme koja je fokusirana na e-commerce, čime je obogatila svoja znanja iz digitalnog marketinga obimnim internacionalnim iskustvom.

Poslednje tri godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima – po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga – promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Takođe je aktivna kao predavač na teme digitalnog marketinga. Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektoru.

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search