eTrustmark Day 2 je održan 20.septembra

Obaveštavamo Vas da je drugi eTrustmark Day – Savetovanje e-trgovaca o aktuelnim temama i problemima sa kojima se susreću u praksi, održan u četvrtak 20. septembra od 10 do 14 sati u Asseco SEE Office, Bulevar Milutina Milankovica 19g, Beograd u saradnji sa Kompanijama Payten i Chip Card kao eTrustmark PARTNERIMA

Drugom  eTrustmark Day-u je prisustvovalo preko 90 učesnika. Događaj je okupio značajan broj donosilaca odluka u domaćem e-commerce biznisu, predstavnike kompanija koje su podelile svoja iskustva u različitim segmentima online poslovanja web prodavnica, kao i predstavnike e-trgovina koje se nalaze u eTrustmark sistemu.

LimundoGrad, Tehnomanija, Aerokarte, Vip mobile, Gigatron, Aksa doo, BUS Computers, Emmezeta, Osiguranik.com, TV Shop, Diplon, Bigpopust, Jamax M, Laguna, Delfi, Beosport, GRAWE osiguranje, Kuda u kupovinu, ISKON mode shop,Metalac Digital, Positive Line, IKEA Srbija, IKEA SEE, Tehnomaija, Planeta Sport, Dexy Co Kids, Legend World Wide, Comtradeshop Xls doo, NonStopShop, Beorol, Mercator-S, CS Eventim, Klett izdavačka kuća, Nefa nameštaj, Planeta Sport, Djak sport, Bio Špajz, Državna lutrija Srbije, Tako Lako Shop, N SPORT, Dereta, Intersport S trgovina, Vitapur… su samo neke od kompanija čiji su predstavnici bili prisutni na eTrustmark Day 2.

AGENDA

  • 09:30-10:00 Registracija učesnika
  • 10:00-10:10 Otvaranje – eTrustmark
  • 10:10-10:40 Facebook oglašavanje za ecommerce sajtove, Ivan Bildi, Marketing Online + 10 min Q&A
  • 10:50-11:20 SEO kao alat za povećanje prodaje na Internetu, Darko Brzica, Catena Media Serbia + 10 min Q&A
  • 11:30-12:00 Networking pauza
  • 12:00-12:30 Početak upotrebe instant plaćanja u Srbiji, Branislav Popović, Payten + 10 min Q&A
  • 12:40-13:10 Najčešći problemi e-trgovaca u Srbiji i saveti za njihovo rešavanje, Danijela Mladenović, NB Soft + 10 min Q&A
  • 13:20-13:50 Preduslovi za značajno poboljšanje rezultata vaše e-prodavnice, Dragan Varagić,Internet Academy + 10 min Q&A
  • 14:00 Ručak / Networking

Želimo da kroz prezentacije, panele i radionice i kvalitetan networking pokušamo da damo odgovore na aktuelna pitanja sa kojima se susreću e-trgovci. Ideja je da se ovakvi susreti održavaju periodično u cilju što bolje informisanosti i edukacije e-Trgovaca.

eTrustmark Day predstavlja odličnu priliku za upoznavanje, networking, razmenu iskustava… Učešće na ovom dogadjaju je besplatno i moguće samo po pozivu.

eTrustmark PARTNERI

 

Planiramo da se  eTrustmark Day 3 održi u novembru 2018. o čemu će svi učesnici biti obavešteni kada bude određen tačan datum.

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search