laguna-delfi

Od samog početka saradnje, eTrustmark je za nas pouzdan partner sa kojim imamo odnos koji je istovremeno profesionalan i prijateljski i od koga uvek možemo očekivati brz odgovor i precizan savet. Svaki eTrustmark Day je veoma pozitivno iskustvo, u okviru koga smo saznali mnogo novosti iz sveta elektronske trgovine i stekli mnogobrojne kontakte.

Zbog toga sa ponosom ističemo eTrustmark oznaku na oba naša sajta – Delfi.rs i Laguna.rs – i rado ćemo se odazvati svakoj inicijativi ove organizacije.

Zoran Miodrag, direktor digitalnog sektora

oddo2

Svakome ko ima e-Commerc sajt najiskrenije bih preporučio da odmah krene u postupak za dobijanje eTrustmark sertifikata. Ne toliko da bi vam na sajtu stajala ova oznaka ( a verujte da i to puno znači vašim klijentima), već prvenstveno što ćete kroz sam postupak usaglašavanja toliko učiniti na poboljšanju kvaliteta svog sajta, usluge koju pružate, pa samim tim i poboljšanju svog poslovanja, da nećete moći da verujete.

Još jedna bitna stvar je da ćete samim tim postati deo veoma kredibilne zajednice i da ćete kroz druženja na eTrustmark danima, saznati dosta korisnih stvari za vaš posao, koje ćete odmah primeniti u praksi.

Naravno, ako ne želite ozbiljno da se bavite ecommercom, ako želite nešto da „muljate“, nemojte ulaziti u sve ovo, jer to nije za vas, ali ako želite da razvijate ozbiljnu priču ili ste je već razvili, eTrustmark je pravo mesto.

Mladen Filipović, CEO, ODDO igračke

limundograd2

eTrustmark oznaka – Koliko god mislili da smo dobro postavljeni, eTrustmark oznaka (i ekipa koja vrši proveru) nam je ukazala na propuste (koji su logični, ali su nam promakli) i tako omogućila da naše stranice budu jasnije i transparentnije za korisnike i kupce.

eTrustmark Day – Jedan od naših omiljenih događaja. Kratak, fokusiran, sa slušaocima koji u startu imaju visoku svest o značaju e-trgovine. Cela atmosfera je okrenuta ka učenju, razmenu iskustva i upoznavanju.

Vladimir Nikolić, LimundoGrad, CEO-Osnivač

tickets

Naše dosadašnje iskustvo u vezi eTrustmark oznake i eTrustmark Day-a je korisno i pozitivno. Iz tog razloga smo se i odlučili da testirate naš portal „tickets.rs“ i našu e-prodavnicu, kako bismo sve prilagodili postojećim zakonima i kako bismo našim korisnicima jasno stavili do znanja da se nalaze na bezbednoj strani kada na našem sajtu obavljaju kupovinu.

Ono što je dodatna prednost saradnje sa vama, pored oznake koju smo dobili na sajtu kao proverena e-prodavnica, je i to što uz vas uvek imamo aktuelne informacije iz oblasti e-trgovine. Ovde prvenstveno mislim na eTrustmark Day skupove na kojima se predstavljaju novine u zakonima i novine iz drugih oblasti koje utiču na e-trgovinu kod nas, ali takođe mislim i na direktnu komunikaciju sa vama ukoliko se u samom poslovanju pojavi neka nedoumica koja ima veze sa e-trgovinom.

Napomenu bih i to da ovakav vid saradnje e-trgovcima pojašnjava mnoge nedumice vezane za online prodaju i sve ono što prati online trgovinu (zakoni, marketing, nove tehnologije…). S druge strane, vama daje nove informacije kroz iskustva e-trgovaca, što nas zajedno približava konačnom cilju – povećanju online prodaje i podizanju svesti korisnika da je online kupovina u Srbiji jednostavna i bezbedna.

Vladimir Bošković, Ticket vision doo

eci-pec2

Želeli smo eTrustmark sertifikat kao dokaz odgovornog poslovanja, a uz njega smo dobili:

  • sve informacije o potrebnim zakonskim regulativama e-trgovine;
  • brojne informacije o sadržaju sajta koji je neophodan ili dobrodošao za naše klijente;
  • konkretne smernice i korake „kako se šta radi“ u svim segmentima usavršavanja sajta;
  • besplatan ili povlašćen pristup predavanjima na temu e-trgovine;
  • profesionalnog saradnika iz eTrustmark tima koji je na usluzi našem poslovanju;
  • sigurnost za nastavak i dalje profesionalno usavršavanje rada naše e-prodavnice.

Sve preporuke!

Jelena Kovinčić, Jamax M d.o.o.

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search