Firma NB SOFT (www.nbsoft.rs) bavi se projektovanjem i razvojem web aplikacija. Nudimo gotova softverska rešenja, kao i razvoj softvera prilagođenih za potrebe klijenata, u našem razvojnom centru u Beogradu.
Ono što ističemo kao naš osnovni proizvod jeste NB Shop (www.nbshop.rs), platforma za online prodaju. Naša rešenja su implementirana u veliki broj kompanija, što potvrđuje i naša referentna lista. Poverenje su nam ukazali mnogi veliki brendovi, među kojima su: Sport Vision, DexyCo, Buzz Sneakers, Kuda u kupovinu, Bebakids, knjižare Vulkan, Aura, Biljana Tipsarević, Mona, Ninia, Lolam, Baki doo, Jungle Baby, Gatarić Group, Orient Emporium, UGG Australia i mnogi drugi.

Kompaniju čini iskusan tim projektanata, programera, dizajnera i menadžera sa iskustvom, kao i mladih stručnjaka koji su spremni i voljni da konstantno napreduju i učestvuju u rešavanju svakodnevnih izazova.

NAŠA MISIJA

Naša misija je naša strast. Naš ultimativni cilj je da danas budemo bolji nego juče, a sutra budemo bolji nego danas. Ovo nas podseća na smisao našeg postojanja i postavlja smernice za postizanje i održavanje kvaliteta i kontinuiranog rasta.

Naša misija je:
• Da ponudimo klijentima inovativna rešenja, kako bi ispunili njihova očekivanja.
• Da svim našim klijentima povećamo vrednost i istu učinimo vidljivom.
• Da postanemo omiljena kompanija naših zaposlenih, klijenata i kupaca.
• Da postanemo vodeća srpska kompanija u oblasti razvoja web aplikacija.

NAŠA VIZIJA I MOTO

Verujte u ono što radite i dogodiće se. Kao profesionalcu vaš cilj mora biti sledeći: ,,Biti bolji danas nego juče, biti bolji sutra nego danas“.

 

NB SOFT
Bulevar Zorana Đinđića 83/5/13
11000 Beograd

Za više informacija, možete pozvati na telefon: 065 31 41 441

 

 

<<< Povratak na stranu eTrustmark partneri

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search