Nova web prezentacija Ecommerce Europe Trustmark otvara put ka povećanju poverenja potrošača u E-trgovinu

Udruženje Ecommerce Europe pokrenulo je novu web prezentaciju Ecommerce Europe Trustmark. Na http://www.ecommercetrustmark.eu onlajn trgovci i potrošači sada imaju pristup jednostavanom i besplatnom sistemu za rešavanje žalbi.

Od lansiranja u septembru 2015, Ecommerce EuropeTrustmark se razvio u 11 zemalja širom Evropske unije, a dalje širenje je planirano za ovu godinu. Ecommerce Europe Trustmark je široko dostupan kompanijama koje se bave onlajn i prekograničnom prodajom proizvoda ili usluga.

To je jedini evropski Trustmark koji je podržan od strane neprofitnih udruženja koje blisko sarađuju sa grupama potrošača širom Evrope, koji obezbeđuje namensko rukovođenje evropskih žalbi potrošača i koji je dostupan bez nadoknade za firme članice Ecommerce Europe.

Nova web prezentacija Ecommerce Europe Trustmark pruža i potrošačima pristup uslužnom centru. Sada, u slučaju žalbe, potrošači mogu pozvati potrošački servis ili prijaviti svoju žalbu kroz novi onlajn formular.

Onlajn prodavnice koje su licencirane od strane Ecommerce Europe i nacionalnih asocijacija mogu da istaknu logotip Ecommerce Europe Trustmark uz njihov nacionalni Trustmark. Zajedno sa svim povezanim nacionalnim Trustmark, može da postoji više od 10.000 sertifikovanih onlajn prodavnica kroz ovaj Ecommerce Europe Trustmark.

Onlajn prodavnice mogu da ističu Ecommerce Europe Trustmark besplatno preko jedne od nacionalnih asocijacijakoja se pridružila Ecommerce Europe. Onlajn prodavnice koje nose ovaj logotip su direktno povezane sa sertifikatom Ecommerce Europe Trustmark.

Povezivanjem sa novim Ecommerce Europe Trustmark sajtom onlajn trgovci obezbeđuju brz pristup za svoje klijenate svim informacijima i uslugama o rukovođenju žalbama koje su ponuđene od strane Ecommerce Europe Trustmark. Znajući da je trgovac vezan za Ecommerce Europe Trustmark kodeks ponašanja, povećava poverenje potrošača, poboljšava vernost kupaca i na taj način, povećava prodaju.

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search