Novi sistem za prikaz e-Trustmark oznaka i sertifikata

Pušten je u rad novi sistem za prikaz sertifikata. Sistem je projektovan potpuno u skladu sa našom misijom da kao Sertifikaciono telo e-Trustmark Oznake poverenja i trgovcima i potrošačima obezbedimo što sigurniji i jednostavniji sistem za prikaz i kontrolu izdatih sertifikata.

Ovim dobijamo adekvatnu tehničku infrastrukturu koja će omogućiti neporecivost i autentičnost oznake poverenja, kao i mogućnost momentalnog ukidanja oznake ako je kod trgovca ustanovljeno kršenje propisanih pravila.

Prva novina je prikaz tekućeg datuma na Oznaci poverenja kao dodatna mera sigurnosti potrošačima i još jedan od načina za sprečavanja zloupotreba i neovlašćeno postavljanje Oznake.

Ovako prikazana Oznaka sadrži i link ka trenutno validnom sertifikatu trgovca. Svi sertifikati se sada prikazuju sa našeg servera na adresi  verify.etrustmark.rs

Sertifikat prikazuje relevantne podatke o trgovcu, potvrdu da zadovoljava sve e-Trustmark kriterijume, i datum do kada važi izdati sertifikat. Status trgovca i validnost Oznake poverenja potrošači uvek mogu proveriti i na našem sajtu, na Listi izdatih sertifikata.

Sve ove promene omogućiće potrošačima lakšu proveru validnosti postavljene Oznake. Bez obzira na njenu poziciju na sajtu prodavnice, dovoljno je da obrate pažnju da ona uvek prikazuje tekući datum i da sadrži link ka važećem sertifikatu trgovca.

Jedino tako potrošači mogu biti sigurni da je e-Trustmark oznaka poverenja validna i verodostojna.

 

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search