Oznaka poverenja eCcommerce Europe Trustmark u 11 zemalja evrope

Od 30. septembra 2015. godine 10.000 sertifikovanih online prodavnica moći će besplatno da se pridruži udruženju Ecommerce Europe i dobije njihovu oznaku poverenja (Ecommerce Europe Trustmark).

Cilj ovog udruženja je da stimuliše prekograničnu elektronsku trgovinu putem bolje zaštite potrošača i trgovaca uspostavljanjem jedne grupe pravila na evropskom nivou i obezbeđivanjem jasne komunikacije o ovim pravilima.

Predsednik udruženja Ecommerce Europe François Momboisse izjavio je: “Širenje Ecommerce Europe oznake poverenja predstavlja veliki korak napred u pospešivanju prekograničnih transakcija putem interneta. U okruženju u kome su brojni programi za izradu oznake poverenja u fazi razvoja, oznaka poverenja udruženja Ecommerce Europe je jedina neprofitna oznaka sa više od 10.000 sertifikovanih kompanija. To je, takođe, panevropska oznaka poverenja sa sopstvenim sistemom za žalbe potrošača koji je jednostavan za upotrebu. Ono što je možda najvažnije je da je to jedina evropska oznaka poverenja koja je besplatna za članove nacionalnih udruženja. Nužno je da evropski regulatorni organi pruže podršku najpouzdanijim i najdostupnijim programima kao sto je Ecommerce Europe oznaka poverenja”.

Za više informacija:

http://www.thepaypers.com/ecommerce/ecommerce-europe-rolls-out-pan-european-trustmark-in-11-countries/761558-25

Kontaktirajte nas

Upišite poruku. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search